Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 28%

SPIGEN Gearlock MF100 Преден монтаж за велосипед

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Велосипедният държач Spigen Gearlock MF100, монтиран на кормилото, заедно с адаптера AU100, перфектно предпазва телефона по време на велосипедни пътувания.

Spigen Gearlock MF100 е модерен велосипеден държач. Основната сърцевина е изработена от фибростъкло, което е изключително леко, в резултат на което се получава тънък, аеродинамичен държач за велосипед, който няма да натоварва велосипеда и поддържа достатъчен въздушен поток.

Включеният в комплекта адаптер Spigen Gearlock AU100 означава, че към държача може да се прикрепи почти всеки смартфон. След като прикрепите адаптера към калъфа* на устройството, е достатъчно да поставите смартфона в държача и с една ръка да завъртите телефона с адаптера върху държача, докато той се затегне напълно.

Адаптерът се монтира с помощта на двустранна лента 3M. Адаптерът е изключително тънък и след монтажа не причинява дискомфорт при използването на смартфона. Цялото заедно с дръжката създава изключително здрава и надеждна защита на устройството ни по време на велосипедни пътувания. Държачът се закрепва към кормилото.

Комплектът включва гумени скоби с два диаметъра за напасване на държача към кормилото и щурцов ключ.

* Адаптерът е пригоден за монтиране върху поликарбонатен калъф, не монтирайте върху калъф от TPU, силикон или меки материали, тъй като лепилото може да не се свърже правилно. Не препоръчваме да монтирате адаптера директно върху устройството, тъй като повърхността му може да се повреди при свалянето на адаптера.

Цвят: черен

SKU: 8809613765540 Категория:

49,38 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване