Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 36%

Forcell Flexible 5D Full Glue хибридно стъкло за Samsung Galaxy A12 black

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Нечупливо гъвкаво 5D хибридно стъкло Forcell, което покрива целия екран и ръбовете. То има антибактериално покритие Biomaster, което ефективно отстранява микроорганизмите. Бърз и лесен монтаж благодарение на включените в комплекта адаптери.

Гъвкава хибридна конструкция = още по-голяма издръжливост!

При падане стъклото абсорбира цялата енергия и не се чупи, като предпазва както дисплея, така и ръцете ви. Това се дължи на уникалната хибридна структура: комбинацията от закалено стъкло и PET фолио прави стъклото едновременно твърдо и гъвкаво – те могат да се огъват до 180 градуса!

Антибактериалното покритие предпазва от микроби

Biomaster е антимикробно вещество, което осигурява ефективна и дълготрайна защита срещу вредни бактерии и микроби. Антибактериалното покритие освобождава сребърни йони, които, потискайки растежа на бактериите, осигуряват ефективна защита срещу повечето микроорганизми. Сертификатът, потвърждаващ антибактериалното покритие, може да бъде изтеглен от продуктовата карта.

Пълна защита: ръбове на екрана

Форцелът Flexible 5D glass е проектиран така, че да защитава както екрана, така и неговите ръбове. Комбинирайки го с пълна лепилна повърхност, благодарение на която стъклото прилепва идеално към цялата повърхност, получаваме продукт, който напълно защитава дисплея на вашия смартфон.

Перфектно сътрудничество с телефона

Даренията на високата прозрачност означават, че качеството на изображението не се променя след инсталирането. Тънката структура (само 0,3 мм!) не удебелява телефона. Олеофобното покритие намалява пръстовите отпечатъци, които не само изглеждат грозно, но и затрудняват работата със смартфона.

Стъкло, съобразено с модела на смартфона

Всяко стъкло има индивидуална структура, съобразена с избрания модел смартфон. Прецизните изрези осигуряват лесен достъп до високоговорителя, микрофона или бутоните, в зависимост от дизайна на телефона.В случай на модели с четец за пръстови отпечатъци стъклото работи перфектно, като осигурява безпроблемна работа.

Адаптери за гъвкава конструкция = лесен монтаж

Монтажът на Forcell Flexible 5D стъкло е изключително лесен – с него успешно може да се справи и средностатистически потребител. Примесването на PET фолио прави стъклото лесно огъващо се и може да се адаптира към повърхността на екрана. Включените в комплекта адаптери за позициониране правят така, че стъклото да се адаптира към смартфона, като е необходимо само леко да го натиснете. Препоръчваме ви да изгледате видеоклипа, в който подробно представяме начина на сглобяване на стъклото.

Сертификат PZH = безопасен продукт за здравето и околната среда

Форсел Гъвкави стъкла имат хигиенен сертификат от Полския национален институт по хигиена (PZH). Това означава, че можете да сте сигурни, че продуктът, който използвате, е напълно безопасен не само за вашето здраве, но и за околната среда. Сертификатът е достъпен за изтегляне от продуктовата карта.

Свойства:

Материал: Еталон: 1: 9H закалено стъклено PET фолио
Покритие на екрана: покрива целия екран и извивките на дисплея (защита от край до край)
Залепване: По цялата повърхност
Дебелина: 0,30 мм
Външен вид: черна рамка
Олеофобно покритие: да
Сертификати: Biomaster, PZH

В комплекта:

– хибридно стъкло
– мокра кърпа
– суха кърпа
– стикери против прах
– шпатула, изглаждаща повърхността на стъклото
– кърпа със слой Nano Coating
– адаптер за лесен монтаж на стъклото

SKU: 5903396159350 Категория:

19,49 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване