Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 47%

Държач за кола Forcell – CHROME с арка 15cm

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Държачът за кола Forcell Chrom III е практичен аксесоар, който ще ви позволи да използвате смартфона си удобно и безопасно, докато шофирате. Разтегателните скоби с голямо разстояние и дългото рамо с възможност за завъртане на 360° позволяват регулиране според индивидуалните нужди. Продукт 2 в 1 с възможност за монтиране на въздушния отвор и предното стъкло.

Солидна опора
Благодарение на държача Forcell винаги ще имате телефона си под ръка по време на шофиране. Неговите рамена с бутон за освобождаване ви позволяват да поставяте или изваждате устройството. Издръжливата конструкция позволява монтиране на устройството вертикално или хоризонтално – входовете за зареждане и за слушалки ще останат непокрити, за да можете да ги използвате удобно през целия път. Силните скоби ще поддържат смартфона в стабилна позиция дори по време на динамично шофиране, а меката пяна предпазва устройството ви от надраскване.

Добро прилягане
Различните възможности за регулиране улесняват адаптирането на държача към собствените ви нужди. Той ще се окаже полезен, когато споделяте един автомобил с няколко шофьори. Разстоянието между раменете е толкова широко (40-110 мм), че можете лесно да закрепите към него смартфони или навигации с различни размери. Долните крачета ще предотвратят случайното изплъзване на устройството. Дългото рамо с възможност за завъртане на 360° ви позволява да завъртите държача, за да получите подходящия за вашето зрение ъгъл. Следете навигацията, превъртайте известията или сменяйте песните на екрана при пълна безопасност както за вас, така и за пътниците.

Лесен монтаж
Изработеният от висококачествена пластмаса държач, който има хромирани, естетични вложки, ви дава няколко възможности за монтаж. Благодарение на регулируемото рамо и вендузата, подсилена с допълнителна скоба, той може да бъде поставен на предното стъкло или на гладката повърхност на арматурното табло. Ако обаче искате да сведете до минимум възможните проблеми с видимостта и по този начин да повишите безопасността, достатъчно е да демонтирате рамото от държача и след това да го поставите във вентилационния отвор. И в двата случая солидното захващане гарантира, че устройството ще остане на мястото си и няма да се повреди дори при много неравни пътища.

Спецификация:
Цвят: черен
Монтаж: Засмукваща чаша (предно стъкло или гладка повърхност на арматурното табло) и въздушен отвор
Разстояние между рамената: 40-110 мм
Дължина на рамото: 150 mm

SKU: 5903396144585 Категория:

16,90 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване