Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 59%

BASEUS кабел Type C към Type C PD40W Power Delivery Cafule Metal Cable CATJK-B02 2 метра бял

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Кабел за бързо зареждане тип C. Той ви позволява бързо да зареждате устройства с мощност до 40 W и ток до 5 А. Освен това е светкавичен за пренос на данни – с негова помощ можете да прехвърляте файлове със скорост до 480 MB/s.

Най-бързо зареждане: бързото зареждане означава, че можете да заредите 64% или дори 74% от батерията на вашия телефон Huawei за около 30 минути. Продуктът е идеален за захранване на много различни смартфони – включително Xiaomi, HONOR и Samsung.

Безопасността на първо място! Температурата на кабелните съединители се поддържа на постоянно ниво, така че не е необходимо да се притеснявате за прегряване и повреждане на батерията на телефона. Безопасността се повишава и от специалния режим „трикъл“, който се включва автоматично след края на зареждането и ви позволява да избегнете възможни опасности, когато използвате продукта през нощта, докато спите.

Подобрената медна сърцевина е изключително ефективен проводник, благодарение на което е възможно да зареждате устройствата толкова бързо. Допълнителната защита от гума предпазва входа на телефона от надраскване.

Бърз трансфер на данни: аксесоарът позволява свободен трансфер на данни между устройства със скорост до 480 MB/s.

Ултра издръжлив!Цинковата сплав, покрита с UV слой, е устойчива на окисляване и избледняване. От друга страна, кабелът, изработен от найлонова оплетка, защитава вътрешността си и изненадва със своята здравина – не се страхува от огъване или разтягане.

Спецификация:
Материал: цинкова сплав найлонова оплетка
Ток: макс. 5A, 40W
Скорост на предаване: 480 Mb/s
Входен интерфейс: тип C
Изходен интерфейс: тип C
Дължина: 2 м

SKU: 6953156202207 Категории: ,

13,44 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване