Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 66%

BASEUS кабел тип C за Apple Lightning 8-pin PD20W Power Delivery Superior Series Бързо зареждане CATLYS-C02 2 метра бял

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Бърз кабел тип-C с конектор Lightning за iPhone. Предназначен за зареждане и синхронизиране на повечето устройства на Apple. Поддържа бързо захранване с мощност до 20 W и позволява трансфер на данни със скорост до 480 Mb/s.

Незабавно зареждане! Аксесоарът позволява бързо зареждане в стандарта Power Delivery 20W. Това означава, че можете да заредите своя iPhone до 60% за по-малко от 30 минути!

В допълнение, продуктът ви позволява да прехвърляте файлове за кратко време. Със скорост на предаване до 480 Mb/s филм с обем 1 GB може да бъде копиран само за 24 секунди! С помощта на кабела можете да зареждате телефона си и да прехвърляте данни едновременно.

За безопасността на вашия iPhone. Вграденият интелигентен чип ефективно го защитава от повреда. Кабелът осигурява стабилно напрежение по време на зареждане и предпазва телефона от презареждане и прегряване.

Изключително издръжлив:кабелът се състои от 5 нишки от подсилена, калайдисана мед. Той е защитен с покритие, изработено от издръжлив ABS материал. Нещо повече, изключително уязвимото място, което свързва кабела с конектора, е допълнително защитено с покритие от TPE.

Спецификация:
Материал: ABS TPE
Мощност: PD 20W (съвместим с PD 18W)
Скорост на предаване: 480 Mb/s
Дължина: 2 м

SKU: 6953156205369 Категория:

10,45 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване