Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 28%

Чанта за велосипед под седалката на велосипеда с цип SAHOO 131385

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Чанта за велосипед с огромен капацитет до 11 литра. Това е функционално покривало, предназначено за самостоятелно сглобяване под седалката на велосипеда. Позволява ви безопасно да транспортирате аксесоари, инструменти за велосипед, смартфон.

Дръжката е изработена от висококачествени, здрави материали, така че е устойчива на механични повреди и гарантира продължителна употреба. Чантата е оборудвана с велкро ленти, така че сглобяването отнема по-малко от минута.

Огромният обем на чантата до 11 литра Ви позволява да съхранявате аксесоари, необходими за пътуване: телефон, инструменти за велосипед, очила, дрехи, ключове и много други. Чантата е изработена от водоустойчив материал, така че осигурява водоустойчивост дори в много дъждовен ден.

Допълнителните ремъци с катарама осигуряват допълнителна защита срещу падане на чантата по време на движение. Дългото, гъвкаво въже, прикрепено към дръжката, е друг начин за увеличаване на капацитета на чантата. Можете да поставите през нея по-големи предмети, като например яке, и винаги да ги имате близо до себе си.

Рефлективните елементи гарантират безопасността на пътя, като ви правят видими за другите участници в движението. Обтекаемата форма е друго предимство. Благодарение на нея ще намалите съпротивлението на въздуха по време на шофиране, а самото пътуване ще бъде бързо и безпроблемно.

Спецификация:
Материал: PVC
Вместимост: до 11 л
Размери: 43 x 15 x 13 см

47,10 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване