Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 47%

Универсален държач за кола за мобилен телефон или таблет (размер на приспособлението 11,5-20 см)

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Универсалният държач за кола е чудесен аксесоар за чести пътувания с кола. Голямото разстояние между рамената гарантира съвместимост с много устройства, а въртенето на 360° позволява приспособяване към индивидуалните нужди. Монтиране към таблото.

Издръжливата конструкция позволява вертикално монтиране на устройството – страничните бутони, входовете за зареждане и за слушалки ще останат непокрити, за да можете да ги използвате удобно през целия път. Силните скоби поддържат стабилността на смартфона дори по време на динамично шофиране, а дългото телескопично рамо улеснява използването на различни приложения.

Разстоянието между раменете е толкова голямо (115-200 мм) , че можете лесно да прикрепите към него смартфони или навигации с различни размери, а дългото рамо с възможност за завъртане на 360° ви позволява да завъртите държача, за да получите подходящия за вашето зрение ъгъл. Следете навигацията, превъртайте известията или сменяйте песните на екрана при пълна безопасност както за вас, така и за пътниците.

Изработен от висококачествен ABS държачът гарантира издръжливост и удобство при употреба. Силните всмукателни чашки ви позволяват да прикрепите към таблото, така че устройството да остане на мястото си и да не се повреди дори по неравни пътища.

Спецификация:

Цвят:Черен/червен

Монтаж:Всмукателна чашка (табло)

Разстояние между раменете: 115-200 мм

Дължина на рамото: ABS

SKU: 5903396156571 Категория:

12,55 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване