Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy info@mobilemag.bg
- 28%

Тактическа раница FORCELL Ranger LYNX (30 литра / камуфлажна гора)

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Тактическата раница Lynx на Forcell Ranger е издръжлив продукт, изработен от водоустойчив материал Oxford. Двете големи отделения могат да поберат цялото ви оборудване. Джобовете, компресионните ленти и PALS ремъците за допълнително оборудване осигуряват лесен достъп до най-необходимите неща. Гръдният и бедреният колан разпределят равномерно тежестта на раницата, докато панелите с велкро ви позволяват да добавяте етикети или значки. Продуктът е тестван за качеството на материалите (сертификати RoHS и REACH). Общата вместимост е 30 литра.

Вземете всичко необходимо
Двете отделения осигуряват голямо пространство за скриване на дрехи, храна или инструменти за оцеляване, авътрешният джоб в основното отделение лесно побира карта, книга и дори малко електронно оборудване, като таблет или малък лаптоп. Благодарение на общия обем от 30 литра можете да съберете всички необходими неща.

Външно опаковане
Пръстените PALS, пришити отпред и отстрани, са равномерно разположени, като предлагат много възможности за закрепване на допълнително оборудване от външната страна на раницата. Твърдите компресионни ремъци улесняват опаковането на постелка за руло или спален чувал, а предният джоб подсигурява предметите, до които искате да имате бърз достъп.

Приспособена към индивидуалните нужди
Регулируемите гръден и тазобедрен колан равномерно разпределят тежестта на екипировката, за да ви е удобно при дълги преходи. Двата велкро панела в предната част на раницата позволяват да й придадете уникален характер с помощта на етикети или значки и могат да се използват и за пренасяне на предмети, прикрепени към сензорната закопчалка.

Сигурност на най-високо ниво
Водоустойчивият материал Oxford предпазва цялото съхранявано оборудване от влага и замърсяване по време на дъжд или снеговалеж. Изделието е тествано за качествения състав на материалите. Сертификатът RoHS гарантира, че раницата е изработена от нетоксичен материал и е напълно безопасна при контакт с кожата. Сертификатът REACH потвърждава безвредността на раницата за здравето, като отговаря на стандартите за използване на химически вещества. Сертификатите позволяват продажбата на тази раница на всички европейски пазари.

Спецификация:
Материал:Водоустойчив материал Oxford
Капацитет:30 л
Размер: 50 × 36 × 16 cm
Максимална ширина на бедрения колан:около 100 cm
Сертификати: Сертификат за безопасност: RoHS, REACH

Раницата се предлага в цветове камуфлаж, маслина и черно.

SKU: 5903396254840 Категория:

72,04 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване