Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 28%

Смарт часовник за деца с GPS/WIFI ART AW-K03BK черен

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Смартчасовник ART с GPS локатор за деца. Оборудван с LCD сензорен екран. Той ви позволява да следите позицията на детето. Позволява ви да слушате разговори от околната среда.

Свързването с WiFi позволява автоматична комуникация със запаметените мрежи. Когато връзката със смартфона се изгуби и часовникът запомни WiFi мрежата, той все пак ще може да използва интернет опциите. Продуктът е съвместим с Android.

ГПС локаторът ни позволява да проследим местоположението на детето и да определим зоната за безопасност. Всяко излизане от зоната задейства аларма на телефона на родителя. Часовникът е оборудван и със SOS бутон, който активира алармата на телефона на настойника.

Вградената камера е идеално решение за взискателни потребители, които ценят възможността да правят снимки и да записват видеоклипове. Тази функция е чудесна, когато искате да уловите хубав момент, но нямате време да извадите телефона си.

Функцията за измерване на крачките и проследяване на съня ви позволява да следите както ежедневната си активност, така и качеството на почивката си. Друга полезна функция е интелигентното събуждане чрез нежна вибрация. Големият капацитет на батерията (400 mAh) гарантира дълго време на работа, дори когато използвате много приложения.

Спецификация:
Дизайн: сензорен 1.22″
Батерия: 400 mAh
Работна температура: -20 / 70 C
Функции: GPS локатор / WIFI / SOS бутон / Педометър / Мониторинг на съня / Будилник / Аларма за изтощена батерия / Входящи и изходящи повиквания / Аларма при сваляне на смарт часовника / Дистанционно правене на снимки / LED фенерче

SKU: 5902115407451 Категория:

97.38 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване