Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 20%

Преносима газова печка модел BDZ.180-A

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Преносимата газова печка BDZ.180-A е отлично устройство за готвене по време на пътуване. Тя има една горелка, захранвана с бутан. Готварската печка е не само лесна за използване, но и лека и компактна – тя се побира в малки пространства, например в малки кухни или каравани, и може да се пренася удобно. Подходяща е за външна употреба, например по време на срещи на открито или барбекю.

Тази газова печка е идеална за къмпинг и спонтанни пътувания до уединени места. Захранваната с бутан горелка ви позволява да приготвите топла храна, включително риба, макаронени изделия или супа, или да сварите вода, докато сте в движение. Вграденият държач за тиган и държач за супа гарантират безопасност и чистота при готвене, а протекторът срещу вятър гарантира, че дори при вятър огънят няма да угасне или да се разпространи. Благодарение наинтуитивния дизайн можете лесно да поставите или смените газовия патрон и да завъртите горелката с копчето за запалване. Малкият размер на печката спестява място в багажника и ви позволява да я вземете навсякъде.

Не забравяйте да прочетете инструкциите, предоставени с устройството, за да се запознаете с мерките за безопасност и правилното използване на печката.

Спецификация:
Разход на гориво: 150 g/h
Номинална топлинна мощност: 1,9 kW
Тип на газа:бутан
Категория на газа:бутан под директно налягане
Размер: 355 × 305 × 100 mm
Тегло: 1,9 кг (с оборудване 2 кг)
Касетата не е включена в комплекта.

SKU: 5903396157547 Категория:

77,56 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване