Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 28%

Маршрутизатор TP-LINK DSL 300N, 4 LAN, 2x антена 5 dB (TL-WR841N)

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Безжичен маршрутизатор TL-WR841N. Той осигурява скорост на предаване на данни до 300 Mb/s, поради което напълно отговаря на най-високите изисквания на домашната мрежа, осигурявайки плавно предаване на видео с HD качество, непрекъснати онлайн игри или изтегляне на големи файлове.

Използването на две антени значително увеличава силата и стабилността на безжичната връзка. Бутонът WPS ви позволява лесно да настроите криптирана връзка.

С приложението Tether настройката на маршрутизатора отнема няколко минути. Достатъчно е да го изтеглите на Вашето устройство с Android или iOS, за да управлявате мрежовите настройки, като например родителски контрол и контрол на достъпа, от Вашия смартфон.

Скоростта на предаване на данни до 300 Mb/s осигурява безпроблемно предаване на данни, чувствителни към смущения (предаване на HD видео).

Контролът на честотната лента въз основа на IP адреси позволява на администраторите да определят ограничения на трафика за отделни компютри.

Свойства:
Вход: 1x WAN
Брой LAN портове: 4х 100Mbps
Скорост на предаване: 300 Mbps
Протоколи за предаване на данни през WIFI: 802.11 b/g/n
Сигурност на предаването: WEP / WPA / WPA2,WPA-PSK / WPA2-PSK
Функция за клониране на MAC: Да
Външна антена: Да
Други функции: Защита от DoS атаки, SPI защитна стена, филтриране на домейни, IP и MAC адреси, свързване на IP и MAC адреси, контрол на достъпа, управление на локалната мрежа, дистанционно управление, родителски контрол, контрол на достъпа в панела за управление, списък с хостове, график за достъп, управление на правила

SKU: 6935364091170 Категории: ,

52,56 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване