Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy info@mobilemag.bg
- 28%

Лампа LED Ring Stream 12inch ONE LEG STAND Y2 държач за мобилен розов

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Професионална пръстеновидна лампа с висок 170 cm статив. Сгъва се плоско, което я прави лесна за пренасяне. Перфектна за стрийминг, онлайн обучение, създаване на снимки и видеоклипове, както и за ежедневни дейности като гримиране.

Лампата има три цвята на светлината: топъл, неутрален и студен, и регулиране на нивото на яркост. Сто четиридесет и четири равномерно разположени ЛЕД диода осигуряват пълно осветяване на лицето и предметите.

Специалният държач в пръстена ви позволява да поставите в него телефон. Голямото разстояние между рамената позволява да се поставят повечето смартфони, предлагани на пазара. Дръжката ви позволява да регулирате ъгъла на пръстена с телефона и въртенето на устройството – те могат да се поставят вертикално или хоризонтално.

Комплектът има висок, регулируем статив. В зависимост от нуждите си можете да настроите широк диапазон на височината на статива: 52-170 см. Това ви позволява да записвате материали в изправено положение и прави комплекта изключително универсален.

Комплектът се зарежда с помощта на зарядното устройство за електрическата мрежа. Комплектът включва 2 м дълъг USB кабел с дистанционно управление, с който можете да регулирате нивото и цвета на светлината. Кабелът с дистанционното управление е напълно скрит в основата на статива, което прави комплекта малък и лесен за пренасяне.

Спецификация:

Диаметър на лампата: 29 см
Височина на статива: 50 – 170 см
Дължина на USB кабела: 2 м (с вграденото дистанционно управление)
Цветова температура: ABS
Мощност: 5-22W
Входно напрежение: 5V / 1A

SKU: 5903396124594 Категория:

34,21 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване