Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 47%

Карта памет IRDM by GOODRAM 32GB microSD UHS I U3 V30 A2 170/100MB/s с адаптер

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

IRDM от GOODRAM карта с памет. Осигурява висока производителност на тези, които искат да записват 4K и slow motion видеоклипове или да записват висококачествени снимки във формат JPEG и RAW в режими с бърза реакция. Съвместима с Android, може да се използва като вътрешна памет за мобилни устройства.

Бърза и ефективна – картата IRDM ви позволява да използвате пълните възможности на вашето устройство, например спортна камера, дрон или видеорекордер. Тя може да се използва и като разширение на вътрешната памет на устройствата с Android.

Използвайте картата не само за съхранение на данни, например снимки или музика, но и за плавно записване и използване на мобилни приложения. Въпреки ниското си тегло, те се състоят от стотици снимки, звуци и анимации. Ето защо за правилното им записване и изпълнение е необходима специална флаш карта, която благодарение на изчислителната си мощ ще може да чете няколко процеса едновременно.

Картата с памет IRDM е базирана на интерфейса UHS-I и скоростния клас U3, за да осигури максимална производителност както при четене, така и при запис на данни. Скоростният клас Video V30 осигурява постоянна, минимална скорост на запис от 30 MB/s, така че можете да се наслаждавате на материали с най-високо качество в режим на запис с 24-часов цикъл.

Спецификация:
Стандарт на картата: Micro SDHC / SDXC
Скорост на пренос: четене: до 170 MB/s; запис: до 100 MB/s
Скорост на интерфейса: UHS-I U3
Клас на производителност: A2
Клас на скоростта на видеото: V30
Размери: 15 x 11 x 1 мм

SKU: 5908267961322 Категория:

16,72 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване