Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 47%

Държач за кола Forcell – REGULAR с арка 17cm

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Поддържателят за кола Forcell Regular е практичен аксесоар, който ще ви позволи да използвате смартфона си удобно и безопасно, докато шофирате. Разтегателните скоби с голямо разстояние и рамо с дължина 17 см позволяват регулиране според индивидуалните нужди. Продукт 2 в 1 с възможност за монтиране на вентилационния отвор и предното стъкло.

Твърда опора
Дикато използвате държача Forcell, телефонът ви винаги ще бъде под ръка по време на пътуване. Неговите рамена с бутон за освобождаване ви позволяват да поставяте или изваждате устройството. Издръжливата конструкция позволява монтиране на устройството вертикално – входовете за зареждане и за слушалки ще останат непокрити, за да можете да ги използвате удобно през целия път. Силните скоби ще поддържат смартфона в стабилна позиция дори по време на динамично шофиране, а меката пяна предпазва устройството от надраскване.

Добре приляга
Различните възможности за регулиране улесняват адаптирането на държача към собствените ви нужди. Той ще се окаже полезен, когато споделяте един автомобил с няколко шофьори. Разстоянието между раменете е толкова широко (38-107 мм), че можете лесно да закрепите към него смартфони или навигации с различни размери. Сгъваемите долни крачета ще предотвратят случайното изплъзване на устройството. Дългото рамо (17 см) ви позволява да поставите държача на нивото на очите. Следете навигацията, превъртайте известията или превключвайте песните на екрана при пълна безопасност както за вас, така и за пътниците.

Лесен монтаж
Изработен от висококачествена пластмаса, държачът ви дава няколко възможности за монтаж. Благодарение на регулируемото рамо и присъединителната чашка, подсилена с допълнителна скоба, той може да бъде поставен на предното стъкло или на гладката повърхност на арматурното табло. Ако обаче искате да сведете до минимум възможните проблеми с видимостта и по този начин да повишите безопасността, достатъчно е да демонтирате рамото от държача и след това да го поставите във вентилационния отвор. И в двата случая солидното притискане гарантира, че устройството ще остане на мястото си и няма да се повреди дори при много неравни пътища.

Спецификация:
Цвят:Черен
Монтаж:Смукателна чашка (предно стъкло или гладка повърхност на арматурното табло) и вентилационен отвор
Разстояние между рамената: 38-107 мм
Дължина на рамото: 170 мм

Офертата включва също модел с рамо с дължина 27 см и модел с монтаж само към въздушния отвор.

SKU: 5903396144622 Категория:

15.07 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване