Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy За контакти: 0885 954 643 | info@mobilemag.bg
- 47%

Държач за кола с гравитация към вентилационния отвор BAD BEAR черен

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Осигурете си безопасно пътуване с гравитатора за кола Bad Bear. Широкото разстояние между раменете гарантира съвместимост с много устройства, а въртенето на 360° позволява регулиране според индивидуалните нужди. Вградените крачета предотвратяват случайното изплъзване на устройството. Монтиране към вентилационния отвор.

Издръжливата триъгълна конструкция позволява монтиране на устройството вертикално – страничните бутони, входовете за зареждане и за слушалки ще останат непокрити, така че да можете да ги използвате удобно през цялото време. Силните скоби и долните крачета поддържат стабилността на смартфона дори по време на динамично шофиране.

Въртенето на 360° ви позволява да завъртите държача, за да получите подходящия за зрението ви ъгъл и да следите навигацията, да превъртате известията или да превключвате песните на екрана при пълна безопасност както за вас, така и за пътниците.

Изработен от висококачествен ABS, алуминиева сплав и силиций държачът гарантира издръжливост и удобство при употреба. Твърдото захващане към вентилационния отвор гарантира, че устройството ще остане на мястото си и няма да се повреди дори и по неравни пътища.

Определение:
Цвят: Черен
Материал: 50 g
Размер: 120 × 112 × 49 mm
Съвместимост: Устройства 4-7″
Регулиране: Въртене на 360°
Място за монтиране: Вентилационен отвор

SKU: 5903396156601 Категория:

12,50 лв.

Изчерпан

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване