Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy info@mobilemag.bg
- 46%

Гъвкаво нано стъкло Forcell за Samsung Galaxy A32 5G

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Нечупливо хибридно стъкло Forcell Flexible. То има антибактериално покритие Biomaster, което ефективно отстранява микроорганизмите. Еластичната конструкция прави процеса на инсталиране много лесен за средностатистическия потребител.

Гъвкава хибридна конструкция = още по-голяма издръжливост!

При падане стъклото абсорбира цялата енергия и не се счупва, като предпазва както дисплея, така и ръцете ви. Това се дължи на уникалната хибридна структура: комбинацията от закалено стъкло и PET фолио прави стъклото едновременно твърдо и гъвкаво – те могат да се огъват до 180 градуса!

Антибактериалното покритие предпазва от микроби

Biomaster е антимикробно вещество, което осигурява ефективна и дълготрайна защита срещу вредни бактерии и микроби. Антибактериалното покритие освобождава сребърни йони, които, потискайки растежа на бактериите, осигуряват ефективна защита срещу повечето микроорганизми. Сертификатът, потвърждаващ антибактериалното покритие, може да бъде изтеглен от продуктовата карта.

Перфектно сътрудничество с телефона

Даренията на високата прозрачност означават, че качеството на изображението не се променя след инсталирането. Тънката структура (само 0,3 мм!) не удебелява телефона. Олеофобното покритие намалява отпечатъците от пръсти, които не само изглеждат грозно, но и затрудняват работата със смартфона.

Стъкло, съобразено с модела на вашия смартфон

Всяко стъкло има индивидуална структура, съобразена с избрания модел смартфон. Прецизните изрези осигуряват лесен достъп до високоговорителя, микрофона или бутоните, в зависимост от дизайна на телефона. При моделите с четец за пръстови отпечатъци стъклото работи перфектно, като осигурява безпроблемна работа.

Гъвкавата конструкция означава лесен монтаж

Монтажът на гъвкавото стъкло Forcell е изключително лесен – с него успешно може да се справи и средностатистически потребител. Примесването на ПЕТ фолио прави стъклото лесно огъващо се и може да се адаптира към повърхността на екрана. Препоръчваме ви да изгледате видеото, в което подробно представяме как се монтира стъклото.

Сертификат PZH = безопасен продукт за здравето и околната среда

Стъклата Forcell Flexible притежават хигиенен сертификат от Полския национален институт по хигиена (PZH). Това означава, че можете да сте сигурни, че продуктът, който използвате, е напълно безопасен не само за вашето здраве, но и за околната среда. Сертификатът може да бъде изтеглен от картата на продукта.

Свойства:

Материал: Еталон: 1: 9H фолио от закалено стъкло PET
Покритие на екрана: покрива целия екран
Залепване: По цялата повърхност
Дебелина: 0,30 мм
Външен вид: прозрачен
Олеофобно покритие: да
Сертификати: 1: Biomaster, PZH

В комплекта:

– хибридно стъкло
– мокра кърпа
– суха кърпа
– стикери против прах
– кърпа със слой нанопокритие

SKU: 5903396159305 Категория:

11,13 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване