Безплатна доставка при поръчки над 25.00лв до офис на Speedy info@mobilemag.bg
- 28%

Безжични стерео слушалки REMAX TWS-15 с докинг станция в зелен цвят

Добави в списъка с желанияДобавено в списъка с желанияПремахнат от списъка с желания 0

Безжични слушалки с вграден микрофон и докинг станция за гривна. Те се поставят в ушния канал, така че не изпадат от ушите дори при интензивни движения. Перфектни за ежедневна употреба, по време на обучение, видеоразговори и онлайн обучение.

Слушалките в ухото гарантират най-висок комфорт при употреба и отлична изолация от околните звуци. Слушалките се поставят вътре в ухото, в ушния канал, така че не изпадат от ушите дори по време на интензивни движения.

Слушалките използват Bluetooth предаване, благодарение на което работят с мобилни устройства, оборудвани с тази технология. Безжичната комуникация има много предимства: тя е по-малко податлива на смущения, отколкото радиокомуникацията, а слушалките имат добър обхват – не е необходимо да седите близо до екрана, за да ги използвате, докато играете или гледате филм.

Аксесоарът предлага работен обхват до 10 метра, така че можете да се движите свободно из стаята, без да губите връзката. Широката честотна характеристика гарантира перфектно звуково изживяване. Човешкото ухо е в състояние да регистрира звуци с честотен диапазон от 20 до 20 000 Hz, ето защо такива параметри работят чудесно в безжичните слушалки.

Докинг станцията в смартфона (под формата на гривна) ви позволява лесно да носите слушалките и да ги използвате, когато имате нужда, независимо къде се намирате. Освен това тя осигурява постоянен достъп до захранване и предотвратява случайното разреждане на слушалките.

Спецификация:
Версия на Bluetooth: V5.0
Разстояние на работа: 10 m
Капацитет на батерията: 250mAh
Време на готовност: 80h
Време на възпроизвеждане: 3h
Време на зареждане: 1h

Комплектът включва:
1 x безжични слушалки
1 x гривна

SKU: 6972174157917 Категории: ,

38,95 лв.

Налично

Безплатна доставка

За поръчки над 25лв до офис на Speedy

Най-ниски цени

Нашите продукти са с минимални надценки

Връщане и замяна

14 дни право на връщане

MobileMag
Logo
Разрешаване на регистрацията в настройките - общи
Количка за пазаруване